Totalterveys.fi on uuden ajan terveysmedia, joka tarjoaa kuluttajille ajankohtaisimman ja tuoreimman terveystiedon yhdestä osoitteesta. Suomen ensimmäinen terveysuutisia keskitetysti julkaiseva uutismedia palvelee hyvinvoinnistaan kiinnostuneita lukijoita julkaisemalla 2020-luvun tietotulvasta valikoidusti ainoastaan luotettavat ja relevantit terveysuutiset.

Totalterveys.fi kunnioittaa kuluttajia laadukkaalla journalistisella sisällöllä, jonka painopiste on ammattimaisesti tuotetuissa ajankohtaisuutisissa. Printtimediasta riippumaton verkkomedia pitää lukijansa ajan hermoilla julkaisemalla uusia terveysuutisia päivittäin.

Totalterveys.fi lisää tietoisuutta terveysalan uusimmista innovaatioista ja tutkimuksista, tuotteista ja tapahtumista. Etsimme puolestasi kiinnostavat tapahtumat ja testaamme houkuttelevimmat uutuudet.

Totalterveys.fi -sivuston tuottajilla on 10 vuoden kokemus terveystiedottamisesta. Terveysjournalismin lisäksi Totalterveyden toimittajatiimin hallussa on monipuolinen kattaus hyvinvointialan ammattitaitoa. Tiimimme kirjoittaa intohimosta hyvinvointiin, aina lukija edellä!

Totalterveys.fi on osa vuonna 2017 perustettua Totalwebsites-mediaperhettä.