Tänään 9.10 vietetään Roosa Nauha -päivää, jonka keulakuvana on tänä vuonna suomalaisia lauluillaan jo vuosikymmeniä liikuttanut Juha Tapio. Artisti painatti Roosa Nauhaan sormenjälkensä symboloimaan kohtaamisten merkitystä.

– Nauhassa on sormenjälkeni muistuttamassa siitä, että jokainen meistä jättää toiseen ihmiseen jäljen. Se, että välität ja kannat nauhaa on pieni, mutta merkittävä ele kaikille syövän kanssa eläville, artisti kannustaa kansalaisia mukaan keräykseen.

Roosa Nauha -keräykseen osallistuminen oli Juha Tapiolle luonteva teko. Artistin tavoitteena on tehdä suomalaisista maailman välittävin kansa. Samalla artisti näkee syöpätutkijoissa ja taiteilijoissa vahvan yhdistävän tekijän:

– Molempien maali on tehdä elämästä parempaa, artisti kiteyttää.

Tänä vuonna Roosa Nauha -keräys on laajennettu ensimmäistä kertaa tukemaan syöpätutkimusta yleisemmin. Aikaisemmin vain rintasyöpätutkimukseen kohdistetut varat ohjataan tänä vuonna suomalaiseen syöpätutkimukseen sekä suomalaisten syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä maksuttomiin palveluihin. Syöpään sairastuu joka vuosi Suomessa noin 34 000 ihmistä. Roosa Nauha -keräykseen osallistumalla osoitat välittäväsi.

Jätä jälkesi syöpätutkimukseen:

  • Tänään 9.10 vietetään Roosa Nauha -päivää.
  • Syöpäsäätiön Roosa Nauha -keräys on voimassa 1.11 asti
  • Roosa Nauha -keräyksellä on perinteisesti tuettu rintasyöpätutkimusta. Tänä vuonna keräys on laajennettu tukemaan myös muuta syöpätutkimusta.
  • Voit osoittaa välittäväsi ostamalla Roosa Nauha -tuotteita tai tekemällä lahjoituksen tilisiirrolla.

Lahjoita ja lue lisää: roosanauha.syopasaatio.fi