Helsingin Messukeskus kokosi liikunnasta innostuneet suomalaiset saman katon alle helmi-maaliskuun vaihteessa. Satojen aikataulutettujen tietoiskujen, näytösten ja kilpailujen lisäksi messuyleisö pääsi testaamaan lajeja kymmenillä testipaikoilla non-stoppina omassa rytmissänsä.

Avajaispäivänä perjantaina etenkin polkupyörien testirata tuntui vetävän väkeä, mutta lenkkimaastoa imitoivalla juoksuradalla oli vielä hiljaisempaa. Totalterveys rohkeni radalle testaamaan uusia tulokkaita juoksukenkämarkkinoilla ja löysikin muutaman varteenotettavan parin. Isoin kiitos testiryhmältä irtosi kuitenkin itse testiradalle: monipuolinen juoksumaasto auttoi havaitsemaan kengän toimivuuden eri ympäristöissä.

 

Skeittaus tekee uutta tuloa

Perinteisten ulkoilu- ja liikuntalajien rinnalla nähtiin myös modernimpia tapoja liikkuja. Uutena lajina GoExpo tarjoili messuväelle skeittauksen, joka on maailman mittakaavassa kovassa nosteessa. Tokion olympialaisissakin ensi vuonna nähtävää lajia pääsi testaamaan skeittiohjaajien avustuksella ja tarkkasilmäiset saattoivat nähdä radalla myös Suomen skeittimaajoukkueen edustajia.